Dobro došli na www.koamsdazdk.com.ba
 Meni  <<Povratak
Deklaracija
Pravila
Vijesti          Politika
Citati
Korisne stvari Foto galerija   Knjiga gostiju
 Press
Saopštenja
Izvodi iz štampe
 Općinski odbori
Zavidovići
Breza

Visoko
Kakanj
Vareš                 Zenica
Žepče

Maglaj
Tešanj

Doboj-Jug
Olovo

SA SDA JAČA BiH

 

SA SDA JAČA BiH

Nemojte glasati za one koji su se pretvorili u lokalne moćnike, za one koji su stekli bogatstvo pa im se ne zna porijeklo.

Nemojte glasati ni za one koji mnogo govore, koji za sebe agituju i kažu ''glasaj za mene''.

Za one koji traže vlast nemojte glasati.

Danas svugdje u razvijenom društvu postoje bogati ljudi i bogata preduzeća. Sve što je više bogatstva u jednom društvu, sve veći dio tog bogatstva pripada svima.

Srebrenička katastrofa je ljudska nesreća prevelika za premalu Bosnu. Tragedija i motivi koji stoje iza nje tiču se svakog čovjeka i svake žene u svijetu.

...riječi su rahmetli predsjednika Alije Izetbegovića.


 

 

 O Kantonalnom Odboru AM SDA ZDK-a

  

   Ovo je prvi korak na Vašem putu da postanete član najveće omladinske organizacije u našoj zemlji.  

   Članstvo u Asocijaciji mladih SDA je dobrovoljno. Članovi AM SDA BiH mogu biti članovi i simpatizeri SDA BiH od 15 do 30 godina starosti. Izuzetno neki članovi SDA mogu biti počasni članovi AM SDA BIH. (član 5 pravilnika o radu AM SDA BIH)

    Da biste postali član Kantonalnog odbora Asocijacije mladih SDA ZDK morate biti nastanjeni u ZE—DO kantonu. Pristupnica AM SDA se može dobiti u svakoj općinskoj organizaciji Asocijacije mladih.  Adresu općinskih organizacija i broj telefona na koji možete dobiti sve dodatne informacije dobit ćete kada kliknete na  naziv općine koja vas interesuje ili u kojoj živite.


     Dana 18. 12. 2005.  u prostorijama  Kantonalnog odbora SDA održana je Izborna skupština  Asocijacije mladih SDA Zeničko-Dobojskog kantona. Na Skupštini pored delegata prisustvovali su brojni gosti iz političkog života Ze-Do kantona.

      Na Skupštini je  za predsjednika izabran je gosp. Idriz Smailhodžić iz Olova. A za članove Kantonalnog izvršnog odbora predložio je sljedeće članove;                                          

    Adnan Alikadić, Mirza Ganić, Hadis Musa, Nermin Alijagić, Haris Veisapahić, Jasmin Imamović, Sanela Ganić, Miralem Ređić, Haris Sejdić, Ajša Zaimović, Almin Husanović, Samir Efendić, Almir Halilčević i Suad Kadrić.

   Prisutni delegati su jednoglasno usvojili predloženi sastav Kantonalnog izvršnog odbora.

       Potpredsjednici KIO AM SDA ZDK- su: gosp. Mirza Ganić i gosp. Adnan Alikadić.

       Generalni sekretar je g-đica Sanela Ganić.


     Asocijacija mladih je potpuno otvorena za sve građane BiH mlade životne dobi. Ne postoji ideja koja se ne može realizovati niti postoji cilj do kojeg ne možemo stići svojevrsni je moto Asocijacije mladih SDA. To je razlog da i Vi postanete članom naše organizacije u općini u kojoj živite. Time najbolje pomažete sebi i drugima.


   Sjedište Kantonalnog odbora Asocijacije Mladih SDA Zeničko - Dobojskog kantona nalazi se u Zenici, ulica Školska broj 4. Kancelarija je otvorena svakim radnim danom od 11-14:30 sati.

Tel/fax: +387 32 444 020 i 444 021.

All righs reserved.

Design by Mirza Hvala na posjeti!