Dobro došli na www.koamsdazdk.com.ba
 
   
 

Ovo je prvi korak na Vašem putu da postanete član najveće omladinske organizacije u našoj zemlji.  Članstvo u Asocijaciji mladih SDA je dobrovoljno. Članovi AM SDA BiH mogu biti članovi i simpatizeri SDA BiH od 15 do 30 godina starosti. Da biste postali član Kantonalnog odbora Asocijacije mladih SDA ZDK morate biti nastanjeni u ZE—DO kantonu. Pristupnica AM SDA se može dobiti u svakoj općinskoj organizaciji Asocijacije mladih.

   

     

     
  <<< Nazad
 

 

JAČAJMO BIH

Design by Mirza


 
 
 29/ 01/ 12  23:01h                                                         Postavio: Mirza Ganić
 

IZBORNA SKUPŠTINA SDA OLOVO

Danas je u Olovu održana izborna Skuština Općinske organizacije SDA Olovo.

Izabran je novi predsjednik gos. Memagić Džemal - KEMO, koji je ugledni i izuzetno dobro cijenjen građanin Olova. SDA Olovo novim snagama želi pomoći lokalnoj zajednici i olakšat život građana Olova kako kroz razvoj privrede i povećanja broja zapsolenih, tako i kroz rješavanje i drugih problema koji su više nego očiti i s kojim se danas susreću građani Olova.

Skupština je izuzetno dobro organizovana, a njen rezultat je novi predsjednik i novi Izvršni odbor koji je spoj mladosti, iskustva, intelekta i privrede.

Posebno nas raduje činjenica što se u Izvršnom odboru nalazi nekoliko članova Asocijacije mladih SDA Olovo, što pokazuje da mladi svojim angažmanom i radom bivaju prepoznati i od naših starijih kolega i tako dobijaju ravnopravnu šansu da učestvuju u kreiranju boljegeg društvenog ambijenta.

Određeni članovi Asocijacije mladih SDA Olovo su učestvovali u organizaciji Skupštine.

Tako je poslije više od godinu dana nakon uvođenja Povjereništva Općinska organizacija Olovo dobila legitimno novo rukovodstvo.

Kantonani odbor Asocijacije mladih upućuje iskrene čestitke na izboru.

Ispred KO AM SDA ZDK Skupštini je prisustvovao predsjednik KO AM SDA ZDK Mirza Ganić i član KIO AM SDA ZDK Amil Neimarlija.

 


All righs reserved.